Elk jaar krijgen we weer te maken met een behoorlijk pakket aan nieuwe of aangepaste belastingregels. Het is voor veel mensen dan ook onmogelijk dit allemaal te weten of zelf bij te houden. Administratieburo Grip neemt deze zorg voor u uit handen. Wij kennen de regelgeving en zorgen dat u van alle voordelen profiteert.

Bekijk onderstaand onze tarieven.

Dit verzorgen we graag voor u:

 • Aangifte inkomstenbelasting
 • Aanvragen zorgtoeslag
 • Aanvragen huurtoeslag
 • Aanvragen kinderopvangtoeslag
 • Aanvragen kind gebonden budget
 • Budgetcoaching

Budgetcoaching

Krijg weer grip op uw (financiële) situatie!

Heeft u moeite met uw administratie, schulden of financiële problemen? U bent echt niet de enige. Door omstandigheden raken we soms het overzicht volledig kwijt en is het risico te belanden in een negatieve spiraal erg groot. Een administratief en/of financieel probleem is hierbij vaak oorzaak of gevolg. De (financiële) drempel hiervoor hulp in te schakelen is vaak hoog en ligt gevoelig. Maar blijft u er niet langer “alleen” mee rondlopen. Ik help u graag weer grip te krijgen op uw situatie.

Een budgetcoach helpt u uw financiële huishouding weer op orde te krijgen. Ik komt bij u thuis en zorg samen met u voor een overzichtelijke administratie. U krijgt weer inzicht in uw inkomsten en uitgaven en deze worden beter op elkaar afgestemd. Door samen uw financiën onder handen te nemen weet u zeker dat u niets vergeten bent en dat uw zaken goed geregeld zijn.

Mogelijk moet u rondkomen van een (te) krap budget. Wij stemmen voorafgaand aan het traject een passende offerte af. Gegarandeerd dat u uw investering al snel heeft terugverdiend. Zodra u weer overzicht in uw financiën heeft, zorgt een realistische budgetplanning al snel dat uw inkomsten en uitgaven weer in balans zijn. U heeft weer grip op uw situatie en daar heeft u de rest van uw leven profijt van.

Krijg weer grip op uw financiële administratie! Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT
lege_portemonnee

Stappenplan budgetcoaching:

 1. Een intake en aanleg dossier
 2. Een overzichtelijke thuisadministratie opzetten, inclusief schulden inventariseren en schuldeisers aanschrijven
 3. Opzet budgetoverzicht van de huidige situatie
 4. Mogelijke besparingen, extra inkomsten en toekomstwensen in kaart brengen
 5. Toeslagen aanvragen of wijzigen, verzekeringen en abonnementen opzeggen
 6. Een nieuw en realistisch budgetplan maken (inclusief schulden aflossen en schuldeisers informeren)
 7. Omgaan met het nieuwe budget
 8. Opvolging en evaluatie

TARIEVEN

Wij houden van transparantie, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

DIENST

 • 1x IB / PVV aangifte
 • 2x IB / PVV aangiftes (fiscaal partnerschap)
 • Aanvraag toeslagen
 • Budgetcoaching

PRIJS*

 

 

 

Aangiftes waar meer werk in zit dan standaard of dermate complex zijn worden per uur berekend, met daarbij vooraf een prijsopgave.

* Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW en uiteraard gebaseerd op het correct aanleveren (in overleg met u) van uw administratie. Voor meerwerk word te allen tijde vooraf contact met u opgenomen en gelden de voornoemde uurtarieven.